personal
Personal groepstraining MyForma.
MyForma verdiept zich in jouw sportbehoeften, om te kunnen bepalen welke methode voor zijn trainee het meeste effect heeft. Als personal trainer helpen we je aan een gezond lichaam in een gezonde geest! Werken aan je gezondheid staat op de 1ste plaats!
personal Vertaling naar Nederlands voorbeelden Frans Reverso Context.
Ook in Bergen is er al een supermarkt van de keten, waar bepaalde klanten beroep kunnen doen op de personal shoppers. Vos aptitudes en matière de communication sont déterminantes pour votre personal branding. Je communicatieskills zijn bepalend voor je personal branding.
Basic-Fit Personal Trainers.
Nederlands français English. Onze personal trainers en fysiotherapeuten staan klaar om je te helpen herstellen, doelen te bereiken of advies te geven over alles wat met sport/gezondheid te maken heeft. Vind er nu een in jouw regio! Vind je trainer.
Personal Consult.
Ik houd van de hands on mentaliteit en een sterke wilskracht om zaken in orde te krijgen. Wanneer een opdracht met het nodige verantwoordelijkheidsgevoel en gedrevenheid opgenomen wordt, zal deze zonder meer steeds tot een succesvol einde gebracht worden. Copyright 2015 Personal Consult All rights reserved website door Webcreating IT Services.
Personal training Spirit Westerlo, Fitness Healthclub.
Onze Personal Trainer geeft je duidelijk aan wat werkt en wat gezond is. Een juiste manier van bewegen en voeding staat daarom aan de basis van elk gewenst doel. Je komt er samen met ons achter wat nu echt werkt voor jouw lichaam.
Persoonlijke service en vermogensbeheer ING België.
ING Personal Banking. Haal uw voordeel uit de expertise van uw Personal Banker, de persoonlijke relatiebeheerder die samen met u een financiële strategie op maat uitwerkt. Uw Personal Banker is er voor u, maar ook voor uw gezin. Onze globale aanpak is gebaseerd op 4 thema's' uw bescherming en die van uw gezin, uw pensioen, uw beleggingen en uw projecten.
Personal training, afslanken en voedingsadvies Fitphysicz.
In welk programma heb jij interesse? 1 on 1 Personal Training. Small Group Personal Training. IK VRAAG EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AAN! 2020 FITPHYSICZ BV. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie Accepteren.
Y-Mind Bootcamps Personal Training in Ieper.
Als ik in de wintermaanden de sportschool opzoek weet ik nooit precies wat ik moet doen." De Y-Mind coaches. Ons team van personal trainers bundelt hun jarenlange ervaring om je zo goed mogelijk te begeleiden in het bereiken van je doelen!
Personal training Moveo Sano.
Hieruit volgen weektrainingsschemas die we maandelijks opstellen en evalueren. Vanuit eigen ervaringen en theoretische kennis bieden we individuele trainingsmomenten aan. We vergezellen je tijdens je training en leggen de nadruk op een correcte uitvoering van je specifieke oefeningen. Personal training: 50 per uur.

Contacteer ons

Resultaten voor personal