3d
3D Printing Polybull Kortemark.
Wij helpen u graag met uw idee om te zetten naar een digitaal model of uw getekende model om te zetten naar een optimaal printbestand. Met 3D scanners meten we exacte situaties op. Wij scannen zowel architecturale of organische projecten.
Celit 3D PEFC Eurabo.
Isolerende en winddichte isolatiebeschermplaat voor houtskeletwanden, met waterafstotende en dampdiffuse werking. Celit 3D: Duurzaam Dicht Dempend Dampopen. De Celit 3D-houtvezelplaten zijn het resultaat van 80 jaar expertise vanuit Noorwegen. Sinds 1992 worden ze verdeeld op de Belgische markt, waardoor ze hun duurzaamheid, veelzijdigheid, stevigheid en excellente reeds veelvuldig bewezen hebben.
3D puzzel kopen? Dat doe je online bij Fun.
Kies uit 3D puzzels van Maya De Bij, Wickie De Viking, de Ninja Turtles of echte kunstwerken uit de architectuur zoals de Taj Mahal, het Colosseum of het Empire State Building. Heb je je favoriet gevonden? Bestel de 3D puzzel dan snel en veilig op onze webshop!
Fijn handwerk én moderne 3D-technologie G-WIN.
Stijlvolle keramische facial sculptures, duurzame bronzen beelden, verfijnde zilveren hangertjes; G-Win ontving niet zomaar de wettelijke erkenning van ambacht. Vraag meer informatie. Awards in 3D. Logo in 3D. Zwanger in 3D. Kerst in 3D. Erotiek in 3D. Rouwen in 3D.
3D labyrint Adventure Valley Durbuy.
Het 3D-Labyrint is een bijzonder klim en hindernissenparcours in de hoogte. Het werd gebouwd achter de oude steengroeve en het heeft in de kloof een unieke doorgang op een indrukwekkende hoogte. Het is een uitdaging voor iedereen en toegankelijk zonder klimgordel.
3D-ontwerpen Fyxxi.
Geschikt voor kinderen vanaf de eerste graad lager onderwijs. iSense is een mobiele 3D scanner die je aansluit op een ipad. Je kan er zowel objecten als personen mee scannen in 3D. Geschikt voor kinderen vanaf de derde graad lager onderwijs.
Home 3iD 3D idea printing.
3iD zet uw idee om in een tekening en checkt proactief het ontwerp naar uitvoerbaarheid. 3iD maakt uw 3D-print met vakmanschap en precisie. 3iD werkt met zeer korte leveringstermijnen of u kunt uw 3D-print zelf ophalen. Onze werkwijze in detail.
Hoe kan ik 3D-printen in de bibliotheek Hogeschool Gent.
Die vind je op websites als Thingiverse, Yeggi en 3D Warehouse. Kom met je ontwerp naar de balie van BIB Schoonmeersen of Leercentrum Ledeganck. Via de 3D-software Cura of Prusa Slic3r kijken wij of de print mogelijk is, hoeveel deze zal kosten en hoe lang het printproces zal duren.
3D-Studio Uw partner in scannen en printen.
Ontspanning en vrije tijd. Wees als eerste op de hoogte van onze speciale acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Schrijf in Onze Nieuwsbrieven. Vind hier een overzicht van onze nieuwsbrieven. Scan en Go. Inschrijving voor een 3D Scan.

Contacteer ons

Op zoek naar 3d?