3d
Standenbouwer verhuur van exclusieve beursstanden 3D/ID Expo-Team verhuurt originele beursstanden in binnen en buitenland.
staat klaar om van ieder project groot of klein iets unieks te maken. Originaliteit, creativiteit en een ongekende service zijn dan ook onze grootste troeven! Wij verhuren gewoon alles! Naast de originele beursstanden verhuren wij ook de meubelen en alle toebehoren.
3D BIM Soprema Belgiƫ.
In elke levensfase van een bouwwerk bewijst 3D BIM zijn nut: bij ontwerp en calculatie, bij realisatie en bij onderhoud. 3D BIM bundelt alle informatie van alle betrokken partijen in de ontwerpfase en laat toe om gemakkelijk verschillende scenarios virtueel te simuleren telkens met hun budgettaire en technische implicaties.
3DSupplies.be Alles voor 3D printing en creatie.
Neem eens een kijkje op deze pagina: Hoe werkt een 3D printer? Ben je op zoek naar leuke tips? ga naar onze vraag en antwoord pagina, daar vind je links naar websites met gratis softwaren videos en leuke 3D objecten.
3D-System PLUS: Caparol.
Het Caparol 3D-System PLUS richt zich op architecten, ontwerpers, schilders, verwerkers en de handel die in de breedste zin op het gebied van verf en kleur actief zijn. Voor historische, nostalgische, hedendaagse en toekomstige trends biedt het Caparol 3D System PLUS in het bijzonder voor het behandelen van gevels en muren hier een betrouwbaar en rijk geschakeerd kleurenpalet.
Geologisch 3D-model G3D DOV.
Het Geologisch 3D-lagenmodel van Vlaanderen wordt opgemaakt door het Vlaams Kenniscentrum Ondergrond VLAKO bij VITO in opdracht van ALBON van het Departement LNE tot 2016 / in opdracht van VPO van het Departement Omgeving vanaf 2017. Zij voeren verscheidene geologische karterings en modelleringsprojecten uit.
Overzicht 3D-printers en 3D-scanners aan Universiteit Gent Faculteit Wetenschappen. Overzicht 3D-printers en 3D-scanners aan Universiteit Gent Faculteit Wetenschappen Universiteit Gent.
als rond de vele toepassingen, met een sterke klemtoon op geologie en houttechnologie. UGCT beschikt momenteel over 5 CT scanners en een zesde in opbouw, zelf ontwikkelde 3D-reconstructiesoftware Octopus, 3D-visualisatiesoftware, 3D morfologische analysesoftware Morpho, en een 3D printer. Dit laat UGCT toe de volledige workflow van scan tot analyse met eigen ontwikkelde tools te verzorgen, wat resulteert in uitzonderlijke beeld en datakwaliteit.
Oceanz Your 3D printing professional.
Wil jij graag als Design Engineer aan de slag bij een professioneel 3D printbedrijf? Oceanz Your 3D printing professional. Oceanz 3D printing wil mensen, bedrijven en organisaties helpen met betekenisvolle 3D printproducten en oplossingen. Zo kunnen industriƫle ondernemers sneller producten leveren, met minder voorraad en transport.
3D labyrint Adventure Valley Durbuy.
Het 3D-Labyrint is een bijzonder klim en hindernissenparcours in de hoogte. Het werd gebouwd achter de oude steengroeve en het heeft in de kloof een unieke doorgang op een indrukwekkende hoogte. Het is een uitdaging voor iedereen en toegankelijk zonder klimgordel.
3D-lab visualisaties interieur.
We hoeven dit in principe nog niet te kiezen vooraf, we kunnen immers beginnen met een basis van perspectieven en in latere fase nog meer perspectieven, nog een animatiefilm of een stereoscopische 3D 360 VR gaan uitrekenen om te bekijken met GearVR, Oculus GO of een cardboard VR bril.

Contacteer ons

Op zoek naar 3d?